Élménybeszámoló – “Tavaszvárás” Győrött

Tavaszvárás… címmel meghirdetett kiállításon mutathattam meg magam az Ősi Kovács Alkotóműhely tagjaival, melyet nagy izgatottsággal vártam, hiszen egyetlen késes technikával alkotó festőként kilógtam a sorból.

Alkotásaim kiválogatásánál törekedtem arra, hogy több műfajból válogassak, pozitív visszajelzések megerősítettek abban, hogy jól döntöttem. Ez volt az én “Tavaszvárásom”

falam

17.00 órai kezdettel énekkel, versekkel, történetekkel szórakoztattuk a vendégeket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A műsor végén nagyon vártam a személyes kontaktust a látogatókkal, többeket érdekelt a késes festészet technikai része, aminek nagyon örültem, és élvezettel válaszoltam a felém áradó kérdésekre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Külön öröm volt személyesen találkozni és beszélgetni, Demeter D. Zoltánnal író, költő és festő, valamint Börzsei Hajnalkával festő KINVA-csoporttársaimmal, akikkel több éve csak netes kapcsolatban álltunk. (Ezúton is köszönöm Nektek a sok jó tanácsot. 🙂 )

Demeter D Zoli és Börzsei Hajnalka

Egy közös fotó Klein János (aki nagy segítségünkre volt a kiállítás megszervezésében, köszönet érte), Ősi Kovács Imre és Brilló Erzsike festőművészekről.

13091992_1348260638523787_3431198963985074562_n

Végül utoljára, DE NEM UTOLSÓ SORBAN minden kiállító nevében hálás vagyok az Egyházi családnak a pazar helyszín rendelkezésünkre bocsátásáért, a remek ételek / italok felszolgálásáért és az egész napos kedves-mosolygós vendéglátásukért. Mindenkinek csak ajánlani fogom őket.

http://www.marcal-etterem.hu/

A kiállítás megnyitójáról készült videó teljes terjedelmében az alábbi linken megtekinthető.

https://www.youtube.com/watch?v=aLAUXCRoMH4

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük